25 juni 2016

Mammas födelsedag

Idag hade vi sovmorgon hela familjen. Så skönt! Längesen jag sov utan att ställa klockan. Har ju jobbat dubbelhelg innan och när jag varit ledig/jobbat kväll de sista veckorna har barnen haft sin simskola som börjat tidigt så då har det inte blivit nån sovmorgon heller. Men idag så☺

Vi åkte och firade världens bästa mamma som fyller år idag. Bjöds på massa god mat och fika så nu behöver vi inte äta nått mer förrän imorgon.

Barnen ville så gärna bada i värmen (måste varit värmerekord idag eller?) Så vi drog ner till badplatsen så de fick svalka sig. Hade bra gärna velat hoppa i jag med men hade inga badkläder tagit med. Barnen badade i underkläderna men jag kände inte riktigt för det.

När vi kom hem klipptes det gräs, dammsögs, tvättades och massa annat nödvändigt gjordes.

Var helt genomsvettig efteråt. Fick panik och ställde mig under uteduschen. Så svalkande och skönt. Kommer få gå upp inatt och ställa mig där igen för det lär säkert behövas. Klockan är 22 snart och det är fortfarande 27 grader ute och vindstilla.

Vårt sovrum är en bastu trots att varenda fönster stått öppet hela dagen. Hade varit skönt att haft semester nu men på fredag så! Hoppas det fina vädret hänger med tills dess☺

//Sofie


Inga kommentarer: