14 juni 2016

Simskola!

Barnen är lediga och jag är ledig men uppe med tuppen är vi ändå☺ Eller ja med morgonpigga barn är vi oftast uppe tidigt oavsett om vi är lediga eller ska iväg men ja ni fattar.

Barnen har nämligen börjat på sommarsimskola med start igår. Då jobbade jag men svärmor var snäll och följde med barnen då. Det verkar toppen bra. Barnen tyckte det var jättekul igår så hoppas det håller i sig!

De gick på simskola förra sommaren med (då ute, i år är det i simhallen) och det var jättebra. De lärde sig mycket. Tyvärr bromsade det upp under resten av året, speciellt för Leah. När vi badat med henne har hon vägrat att ens försöka simma. Träligt värre med tanke på att hon typ simmade efter förra årets simskola. Men nu hoppas jag det kan vända igen. 

Skulle gärna vilja att de gick i simskola även i höst/vinter för att verkligen hålla igång det den här gången. När jag kollade förra året fanns det inga tider/platser i grupper som passade oss. Hoppas på bättre tur i år. Men först kör vi på sommarsimskola. Heja heja☺

Får förövrigt så får jag lite flashbacks till när jag själv var liten och gick i simskola och mamma satt i cafeterian och väntade. Nu är det om byta roller☺

//Sofie


Inga kommentarer: