05 juni 2016

Sönder brända armar

Mina armar! Fy så jag ser ut. Glömde smörja in mig imorse och det får jag sota för nu. Ska ta lite after sun kräm efter jag duschat sen. Längtar min stackars kropp efter☺

Vi kom hem från sjön för en stund sedan. Packat upp och gjort i ordning medan mannen och barnen fixar middagen. Eller barnen bakar en sockerkaka som de tjatat om hur länge som helst att de vill göra. Så söta, då Hugo läser och Leah gör❤

Haft det så skönt när vi varit iväg. Idag på förmiddagen satte jag ihop ett träningspass som jag och Pontus körde ihop. Kul och svettigt var det. Hade ju inga vikter men plockade ihop lämpliga stenar i olika storlekar och vikter som blev perfekta att använda. Sen blev det även andra övningar.

Efteråt slog det mig att jag var tvungen att bada. Kunde ju inte byta om till rena kläder när jag var så svettig och dan. Så premiärdoppet blev idag för min del. 5 juni, vet inte när jag badade så tidigt senaste. Måste vara många år sen. Men det har ju varit ovanligt varmt i år så vattnet var inte så jättekallt bara jag som stod och fjantade mig en bra stund innan jag tillsist hoppade i. Hoppas jag inte åker på någon förkylning eller annan skit nu bara.

Nu ropar de att maten är färdig här. Ska bli gott då jag är hungrig. Är nu på kvällen när det blir svalare som hungern kommer fram. På dan är man inte alls lika sugen när det är sån här värme.

//Sofie 


Inga kommentarer: