02 juni 2016

Skogspromenad, shopping och bad

Vaknade imorse och tog med Poker på en  morgonpromenad i skogen i det fina vädret. Så underbart vädret varit idag (igen). Älskar't☺

Rösten var helt borta när jag vaknade idag men efter att den fått vila hela förmiddagen kunde jag faktiskt prata med hes röst.

Så för att inte göra min son besviken så samlade jag ihop mig och vi åkte en sväng till Jönköping när han slutat skolan. Jag hade lovat att åka och köpa skolavslutningskläder med Hugo idag (den enda dagen vi kunde innan skolavslutningen som är nästa vecka). Hes och dan var jag men det var jättemysigt att få åka iväg på tu man hand med Hugo. Längesen bara han och jag gjorde något ihop.

När vi kom hem därifrån skulle Pontus och Leah precis åka och bada med Sarah och Krille plus barn. Hängde på dem men jag satt mest på stranden och kollade in de andra när de tog premiärdoppet. För mig får det dröja ett tag till. Provade att doppa fötterna i allafall och det var varmare än vad jag trodde det skulle vara.

Röst och hals känns bättre även om jag låter som en tonårspojke i målbrottet. Hoppas rösten kan repa sig över natten. Det vore inte dumt alls då jag behöver ha den imorgon☺

//Sofie


Inga kommentarer: