16 juni 2016

Träffat dinosaurier

Sitter på tåget påväg hem. Det är dock problem med nån bro så vi står stilla för tillfället. Hoppas det löser sig så vi slipper ersättningsbussar. Det här händer ju bara för att jag och mamma satt och sa "Så smidigt det är att åka tåg. Varför gör vi inte det oftare?". Här kom svaret.

Barnen har fått åka både tåg och spårvagn. Tror det har varit favoriterna idag haha. Men anledningen till att vi åkte in till Norrköping var för att kolla på dinosaurier. Jurassicexpo hade kommit till stan så vi åkte dit för att kolla vad det var för något. 

Ja det var häftigt och så men kändes som "är det inte mer?". Ett jättestort tält med dinosaurier i naturlig storlek som rörde på sig och gjorde läten. Var väldigt hög ljudnivå där inne och jag tror att barnen var i rätt ålder för de som var mindre blev nästan skrämda av alla intryck. 

Rökmaskin och dovt ljus gjorde att det kändes som man var på nattklubb ibland. Barnen var i alla fall nöjda och det var ju något speciellt att se.

Men det var ju inte så stort (som vi trodde att det skulle vara) så man gick över det rätt snabbt.

Spöregnade gjorde det hela tiden så vi blev rätt blöta. Bara mamma som var smart och tog med sig paraply men vi rymdes ju inte alla där under. Så efter vi kollat på dinosaurierna så drog vi och åt lunch inne på en av gallerierna.

Blev att kika lite i några affärer med innan vi tog spårvagnen ner till stationen igen för hemfärd.

Hugo sover som en stock och Leah har myror i baken och kan inte sitta still. Som det brukar vara☺

//Sofie


Inga kommentarer: