04 juni 2016

Ögonlaser och bebismys

Igår hade min röst kommit tillbaka när jag vaknade. Så himla skönt och så himla bra med tanke på att jag hade tid bokad hos memira för att göra undersökning samt diskutera eventuell operation av mina ögon.



Jag har ju kört med glasögon hela veckan enbart för den här undersökningen så jag hade tänkt åka ändå oavsett röst eller inte. Men det hade varit väldigt svårt utan rösten så var glad över att kunna prata igen☺

Fick i alla fall positiva besked om att jag skulle kunna göra en operation och därmed slippa allt vad linser å glasögon heter. Jag har aldrig tidigare fått sån grundlig undersökning av mina ögon. De kollade verkligen allting och lite där till. Så det känns tryggt. 

Jag har möjlighet att kunna göra den mer skonsamma (inte så smärtsamma) varianten av laseroperation som gör att jag kan jobba redan dagen efter så ska försöka hitta en passande dag och sen ringa i nästa vecka och boka tid. 

Känner mig som ett barn i december som längtar efter julafton, vill så gärna få en tid för att göra det och sen kunna njuta av felfri syn. Alltså bara tanken på att kunna vakna upp på morgonen och se utan att behöva sätta i linser eller famla efter glasögonen, det vore världens bästa grej☺ 

Hade sällskap av Elin och Minna som följde med in till Linköping. Vi gjorde försök att gå lite i affärer efter mitt besök men igår var det värmerekord ute tror jag så hade inte riktigt ork eller energi till det. 

Gick in på plantagen för att köpa blommor att planeter ute. Jag kom ut tomhänt därifrån. Min hjärna funkade inte i värmen och jag visst inte alls vad jag ville ha när jag stod där inne.  

Det blev ett stopp i skuggan hemma i deras trädgård innan jag åkte hemåt igen sen.  Kolla in badbruden. Världens goaste❤



//Sofie

Inga kommentarer: