01 juni 2016

Steker pannkakor i min tysthet

Rösten är helt borta idag. Vaknade upp och kunde inte säga något alls. Det var precis att jag lyckades ringa och sjukanmäla mig på jobbet. Ingen idé att åka och jobba om jag inte kan prata med vare sig kollegor eller patienter.

Som tur är har vi snälla nära och kära som ställer upp så Leah har sluppit gå här hemma med en mamma som inget kan säga. Förskolan har haft stängt idag nämligen annars hade hon kunnat varit där en stund men som tur var löste det sig ändå. 

Känner mig inte alls dålig i övrigt men tänkte ta den här dagen till att vila rösten och halsen ordentligt så jag förhoppningsvis kan jobba imorgon igen.  Dock så är det lika illa som imorse än så länge...

Steker pannkakor nu för att ha nåt att göra. Hugos klass har sommarfest ikväll (kom på det igår. Mitt minne just nu är katastrofalt, kanske har att göra med att det är nåt hela tiden den här tiden på året?) och picknick skulle medtagas så blir pannkakor tänkte jag passade bra då blir det kvällsmat och picknick i ett liksom ☺

Får se om jag hänger med dit eller om Pontus får åka själv med barnen. Vet inte hur kul det är att vara med när jag inte kan prata eller vara nåt social med andra. Fast och andra sidan känns det som jag snart börjar klättra på väggarna här hemma av tristess men men jag får se hur jag gör. 

Nu ska jag fortsätta med mina pannkakor här så de blir klara nån gång.

//Sofie


Inga kommentarer: