21 april 2010

2 barnsmamma

Tusen tack för alla lyckönskningar som vi fått från alla!!! Har ju inte hunnit prata eller skicka meddelande till alla som sagt grattis men om ni läser detta så ska ni veta att det värmer i hjärtat av alla vänliga ord:)

Vi åkte hem från BB i måndags eftermiddag/kväll och har varit hemma sedan dess. Det flyter på bra med allt. Hugo är förtjust i sin lillasyster så det känns helt underbart! Han är lite små generad och skrattar mest när vi frågar vart han har lillasyster haha. Han springer fram och klappar henne på huvudet och så springer han tillbaka igen fort och skrattar så gulligt. Han kommer att bli världens bästa storebror!

Amningen fungerar faktiskt denna gången, vilket är superskönt! Leah tog bröstet utan problem redan från början och suger så fint så fint. Dock lite jobbigt för hon är en riktigt snuttefia så hon vill gärna ligga vid bröstet hela tiden:) Men hon är ju inte många dygn gammal så allt sånt hinner säkert ändra sig flera gånger om har jag en känsla av. Förhoppningsvis kommer jag ha mjölk så det räcker till henne:) Vore så kul att få amma ett av sina barn då det inte gick alls med Hugo ju. Han total vägrade att ta bröstet så jag fick en liten chock när Leah bara tog det sådär på direkten:)

Får skriva mer om själva förlossnignen och det i ett eget inlägg senare annars blir det så långt här. Men vi mår alla bra som sagt. Fast jag har haft mycket mer eftervärkar och krämpor i kroppen denna gången än vad jag hade efter förra förlossningen. Käkar panodil för att orka men det går det med. Värst är ju när jag ammar henne och på nätterna. Då känns det som att jag har värkar igen och bara väntar på att en till unge ska titta ut haha. Men för var dag som går så blir det ju bättre tack och lov. Ja en "liten" update om läget här:) Nu ska jag försöka hinna kika in i några av er alla andras bloggar också innan något barn stör mig:-)

//Sofie

3 kommentarer:

Nathalie sa...

Ni har valt ett jättefint namn! Leah. Supervackert!

M A L I N ♥ sa...

Åh Sophie! Grattis! :)
Vad fin hon är!

Hanna sa...

Nu har jag försökt skriva grattis här i flera dar, men det går inte! Haha.

Gör ett nytt försök!

GRATTIS!! Så söt hon är :) Och ett jättefint namn har hon fått med ;)

Kram!