01 april 2010

Jobbig natt och födelsedagsfirande

Natten till idag var inget roligt. Hade ont i hela kroppen efter dagens bestyr plus halsbränna, kramper och annat skoj...Blev att vara hemma och vila upp mig idag faktiskt. Var helt död i morse. Men upp tidigt var jag för Pontus älskling fyller ju år idag:)

Orkade faktiskt ta mig ner och göra lite frukost till honom på sängen. Sen väckte jag Hugo och så sjöng vi så fint tillsammans för honom:) Han fick en bok och en skiva i present. Blir en till i kväll också:)

Orkade med att baka tårtor till kalaset ikväll i alla fall. Sen var jag bara tvungen att ta mig in till stan. Hade tusen ärenden att göra innan helgerna. Gick sakta men säkert om jag säger så haha. Sandra hämtade upp Hugo på dagis så han fick sluta tidigare idag med, kändes skönt. Tyvärr hade han sovit dåligt på dagis och han som gick upp tidigt och började dagis idag...Har lagt honom i sängen nu för att se om han kan sova en liten nap nu innan kvällen. Vore synd om han blev sådär övertrött och gnällig när vi har besök. Får väl se om hans ljusblåa ögon slås igen en stund.

Lite update härifrån:)

//Sofie


Fina tårtor va? Haha synd bara att de inte blir lika fina som det är roligt att dekorera dem:) Konditor är väl helt enkelt inget yrke jag ska satsa på...

Inga kommentarer: