12 april 2010

VAB

Idag är Pontus hemma för vård av sjukt barn. Hugo mådde mycket bättre imorse så det kändes jätteskönt! Hoppas bara det var något som kom och gick över fort så vi slipepr den där skiten mer nu. Jag är hemma hos mamma och pappa och sitter och skriver på en massa skolarbete. Segt är det men det känns skönt för varje liten del som jag får klar:)

Ska iväg en snabbsväng till Cissi sen också och hämta en bebisoverall. En vårig sak i rosa som vi ska ha med till BB i fall det är en liten tjej vi får:) Har en i blått innan sedan Hugo var nyfödd så nu är vi garderade med en av varje:)

Maria skulle bjuda på lite fika/kvällsmat ikväll också då hon fyllde år i förra veckan. Kul och ses lite på tu man hand. Emme skulle också dit så det lär bli trevligt.

Nupp nu måste jag fortsätta med det som ska göras här vid datorn och tyvärr är inte det bloggen:)

//Sofie

1 kommentar:

Noomi sa...

Heeye!

Nu ska jag allt svara på allt som du skrivit =)


Ja men visst är de jobbigt när det är ngt som de fullkomligt inte vill.. För de har ju en så sjukt stark vilja nu allså. :)

Jaa det vore verkligen skoj o träffas igen.. fattar inte varför inte gjort de egentligen men :)
jaa men hör av dej när du kan o orkar.. Vi kommer ju vara hemma ett tag framöver :)

Jaa man vill ju inte köpa skor heelt i onödan, hehe.. ja men då har de samma strl då! =)

Mmm.. känns verkligen så skönt att han har jobb fram till Augusti iaf. har vart så sjukt jobbigt me ekonomin de sista så jag vet inte vad! menmen, de ska väl kännas att man lever antar jag ;)

Jaa, man kanske allt ska ta o prova en juniorsäng då. För man vill ju som du säger, att han ska vänja sig ett tag innan bebisen kommer om man ska göra de nu.. Annars får man ju vänta ett tag till...
Fy va svårt =)

Hur är de med magen nu såhär precis i slutet? Hoppas du mår bra!
Kramar