27 april 2010

Leahs första skoldag:)

Fick sova en hel natt inatt!!! Herregud så skönt!!!! Eller mina tuttar kändes som om de höll på att explodera så jag inte ammat på 6 timmar men ändå:) De kan ju om de vill våra barn. Hoppas bara det inte var en engångs grej:)

Annars så har Hugo börjat på dagis igen idag. Han ska få gå några timmar i veckan nu i alla fall, så han inte kommer ifrån det helt. Pontus åkte in med honom till dagis imorse och så hämtade Leah och jag honom nu efter lunch. Var i skolan en sväng då vi hade en kort lektion idag och då fick Leah följa med mig dit. Hennes skoldebut (måste väl förövrigt vara rekord att ha gjort sin skoldebut endast 9 dagar gammal?:) blev en väldigt lugn och skön sådan då hon sov igenom hela lektionen haha. Jag ska försöka gå på så mycket jag kan och ha Leah med mig. Har ju ofta bara nån lektion då och då så jag hoppas att det kan gå. Leah brukar ju sova mycket på dagarna också så ofta kanske vi kan tajma in det så bra. Men man vet ju aldrig. Får ta en dag i taget. Annars läser jag ju hemifrån helt enkelt. Känns bara som att det är såå nära och såå lite kvar av denna terminen att jag bara vill få det överstökat och sen kunna njuta förfullt av att vara ledig tillsammans med min lilla familj:)

Svärmor är här nu och vi ska snart äta mat tillsammans. Kyckling och potatisgratäng, muma!! Hon har även hjälp till lite och städa av här hemma. Fyller ju år imorgon (har nästan glömt bort det) så det kommer väl några hit imorgon och vill fira. Så då kan det ju vara bra om det inte ser allt för jävligt ut här hemma:) Det blir ju lätt lite rörigt och stökigt när man inga riktiga rutiner har kommit in i ännu.

Nej nu ska jag mata Leah och sedan äta själv.

//Sofie

1 kommentar:

Seema sa...

Hej Sofie, och Grattis till Leah :)

vad kul ju, hur känns det att ha 2 barn, istället för 1 då? Stor omställning eller?

Vad är det du pluggar då?

Ha det bra. Seema


ps. Vad jätte lik Leah är Hugo, när han va liten!!