14 april 2010

Frisk?

Denna dagen har gått utan en enda spya eller diarré blöja!! Hugo har varit på ett bra humör hela dagen så jag hoppas verkligen att denna sjuktid är över nu. Fick besök av svärmor idag också så vi lagade sjukvänlig mat till Hugo. Kokt fisk med potatis och kokta morötter till. Hugo var överlycklig över att äntligen få äta:) Han har ju fått hysteriska anfall de senaste dagarna så fort jag eller Pontus har ätit något. Vi har nästintill fått smyga med maten så fort vi har ätit något. Han ville också ha men förståd inte att det var maten han spydde av.. Inte lätt att vara liten alltid.

Gick på en liten promenad i vårsolen också. Den har vi ju inte fått njuta av allt för mycket de senaste dagarna precis. Suttit helt isolerade här hemma nästintill. Så det var riktigt skönt att komma ut en sväng. Det tyckte även Hugo. Tror frisk luft är den bästa medicinen:-)

Nu sitter jag är hemma själv igen. Hatar att vara själv hemma, speciellt nu när jag gått hemma med Hugo hela veckan ensam. Hoppas Pontus kommer snart. Såklart var det ju något men en båt igen som skulle fixas. Tänk om han kunde vara lika entusiastisk över att få sätta igång och börja med allt som behövs göra här hemma och inte bara när det gäller båtar och annat?:)

//Sofie

5 kommentarer:

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Ja tack:) Det var underbart skoj! Kommer det någon bebbe snart?;)

Sara sa...

Jag läser din blogg jätte ofta nu för jag tror att du har fått bäbis varje dag när jag kommer hem efter jobbet! Lycka till när det sätter igång!!! =) Och hoppas att Hugo är frisk nu!

Nathalie sa...

Tänk tänk tänk att snart snart snart är det dags dags dags! Pirrigt. Lycka till! (Nu är ju Hugo frisk så bli inte förvånad om kroppen sätter igång inom snar framtid, haha. Kroppen känner ju av sånt :))

Tina sa...

Testa att vända på minneskortet i kameran du med! tror du jag kände mig dum eller?? haha..

Håller tummarna för att Hugo-gubben får va frisk nu och hoppas bebis kommer i helgen! kramkram

Noomi sa...

Men usch.. Hoppas verkligena tt Hugo är frisk nu.. Är så jobbigt o se dem ha magsjuka =( Och hoppas att du inte blivit smittad!!!!
Kramar