30 april 2010

Valborg!


För exakt ett år sedana hade vi vår inflyttningsfest här i huset. Och imorgon är det exakt ett år sedan vårt avlopp gick sönder för andra gången... Minnen:)

Denna dagen har bestått av skolarbete för min del. Fast jag satt länge så blev jag inte klar. Får försöka bli det imorgon. Pontus var och byggde på Robins båt i förrmiddags undertiden Hugo var på dagis. Pontus tog även svängen förbi BVC med Leah, extra viktkontroll igen då hon inte hade gått upp tillräckligt sist. Tyvärr hade hon inte gjort det nu heller.. Så de sa att hon måste ha mat varannan timme, max gå 3 timmar mellan målen. Plus tillägg utöver bröstmjölken ska hon få också. Sen tyckte hon vi skulle väcka henne på natten med för matning. Men det är jag tveksam till faktisk. Hon som sover så bra på nätterna nu mer och för att inte tala om hennes föräldrar:) Dessutom förstår jag inte hur vi ska lyckas få i henne mat när hon sover? För då sover verkligen Leah. Tro mig. Jag har försökt nu hela dagen att mata henne så som de sa men hon somnar ju bara vid bröstet...Får försöka ge henne mycket mer mat när hon är vaken istället. Hon har ju inte gått ner i vikt bara det att hon inte ökat som hon ska...jaja hoppas att det löser sig!
Har gjort TV-bänken helt klar nu idag också. Blev jättefin i vitt och med nya handtag till lådorna:-)

Ikväll nu ska vi grilla! Hör kanske lite valborg till? Krille, Sarah, Robin, Lollo, Gunnar och Sandra ska komma hit. Eller Gunnar och Sandra är här redan. Imorgon blir det också besök för då kommer Emelie, Dennis, Tina och Eddie hit på kvällen. Ska också bli superskoj då det var evigheter sedan vi såg sist! Fattar inte att det alltid ska gå så långt mellan gångerna som man träffas. Lite synd. Men alla har vi fullt upp på våra håll så det beror väl på det.

Nu ska jag gå ner och se om jag ska hjälpa till något nere i köket.

Ta det lugnt nu ikväll allihopa. Här hemma blir det lugnt i alla fall med tanke på att jag ammar och både Lollo och Sarah har bebisar i magarna:-)

PS: Visst måste 2010 vara babyboom år? Alla ska/har fått barn ju! Hörde om två till igår som ska ha tillökning..

//Sofie

Inga kommentarer: