03 april 2010

Underbart väder!

Idag så har Sandra och Pontus lyckats med att göra klart tapetseringen nere i Hugos nya rum!! Yes! Jättefint blev det. Nu återstår bara att skaffa passande möbler etc. så att han kan få flytta in där successivt. Vill få tag i en kista som han kan ha alla sina leksaker i med. Hittade en som vi hade stående ute i timmerstugan men tyvärr var den alldeles för stor att ha i hans lilla rum. Så jakten fortsätter:)

Har haft känningar i magen idag men ingen bebis som vill titta ut. Alla säger att det nog kommer sätta igång snart och vem vet? Antingen blir det snart tror jag eller så går jag väl över utsatta datumet:) Får se. Men det är lite kämpigt nu med alla känningar, halsbränna, kramper etc. så den får gärna titta ut snart:)

Poker och Hugo fick leta påskägg i trädgården förut också såklart. Hugo blev så glad när han hittade sitt. Poker han sprang omkring som en hoppande hjort och skällde efter påskharen haha. Så himla roligt det skulle vi ha filmat. Pontus sa att påskharen varit här var på Poker fick värsta spelet och började skälla och studsa runt och leta efter honom haha:) Så goa hundar är ibland:)

Nu ikväll så blir det premiärgrillning! Kommer lite folk hit så ska vi grilla i det fina vädret. Fatta att klockan är över halv sju och solen lyser fortfarande över träden! Så underbart fint.

Tyvärr fingerar ju inte min kamera mer så jag ska försöka hitta någon bra (bättre) på nätet nu. Tips på någon bra budget kamera någon?

//Sofie

Inga kommentarer: