16 april 2010

Näste man att bli sjuk....

Nu ligger Pontus däckad här hemma och mår inget bra. Han har dock inte kräks eller något *ta i trä* men han har feber och mår inget vidare. Ahh och här sitter jag med magen i vädret och kan föda när som helst, känner mig lite stressad och orolig. Hoppas att det släpper för honom att det bara är något snabbt övergående.

Gårdagen spenderade jag och Hugo hemma hos mamma och pappa. Ville inte skicka honom till dagis när han haft en så lång sjukperiod. Skulle man väl ge sig på att han skulle komma hem igen och vara dålig. Idag har Pontus mamma varit här en sväng på förmiddagen och hjälp till med lite städning och sånt. Sen lagade vi mat och Pontus och hans pappa kom hit och åt lunch tillsammans med oss. Vi är hundvakter åt Obelix nu då svärföräldrarna är i Linköping och gör stan osäker hoho. Sandra är här en sväng nu också. Hugo är överlycklig:) Ska väl gå ner och vara social av mig kanske och inte sitta här:)

Förövrigt trodde jag att vi skulle få åka in till förlossningen inatt. Så jäkla ont jag hade i hela kroppen. Hela ryggen värkte så det kändes som om den skulle gå av. Tyvärr (?) gick det över och ingen bebis är ännu ute. Segt! Men vem vet den kanske kommer när det är sagt, nämligen imorgon:-) Vi får väl se!

//Sofie

2 kommentarer:

Tessan sa...

Det låter inte bra! Hoppas han blir frisk snart så du kan ha med han till förlossningen. Kram

Tina sa...

Tack för tipset med havregrynen! Jag var nästan helt säker på att det hade kommit en liten bebis, när du vart borta från bloggen en dag. Men icke.. Lycka till vännen, när det väl blir dags! Kram