28 april 2010

Åter en bra natt:)

En gång ingen gång men två gånger en vana? Eller? Hoppas det för nu var det andra natten på rad som vi fått sova flera timmar i sträck!!! Så skönt! Även om man får gå upp innan solen gått upp så gör det inget bara jag fått några sammanhängande timmars sömn:) Blev ju även väckt av mycket vacker skönsång imorse också! Hugo skuttade in med paket i högsta hugg. Han var såå stolt när han gav mig det, han hade ju valt det helt själv:) Lillprinsen. Fick frukost på sängen också vilket ju inte är fy skam.

Denna dagen innehåller mycket. Har städat av här hemma under förmiddagen. Under tiden var Pontus ute i trädgården och fyllde en släpkärra med skräp som skulle till tippen. Sen vid halv elva hade vi hembesök av BVC. Massa prat och sen vägde och mätte hon Leah. Hon hade inte gått upp något mer sedan i måndags då vi var på extra viktkontroll så vi ska ner dit på fredag igen och kolla läget då. Annars var allt så bra så. Efter hon hade åkt gjorde vi iordning en pastasallad som vi ska bjuda på ikväll då det kommer lite folk och ska fira mig. Sen åkte vi iväg och hämtade Hugo på dagis och därefter åkte jag och handlade lite av det sista som behövs till ikväll medans Pontus och Hugo drog till tippen med allt skräp.

Nu sitter jag här och ska slänga ihop en inlämningsuppgift till skolan. Lättare sagt än gjort då jag kört fast helt och hållet. Men det släpper väl bara jag sätter mig ner och koncentrerar mig ordentligt, hoppas jag:) Sen ska jag försöka hinna tömma vår TV-bänk också så jag äntligen kan börja måla på den någongång. Har tänkt det i flera dagar. Har köpt färg och allt men tiden har inte velat räcka till. Dyker upp så mycket annat hela tiden jag förstår inte det:)

Nu åter till skolarbetet och amningen.

//Sofie

Inga kommentarer: