22 april 2010

BB hemvård

Skulle haft besök av BB hemvård idag men på grund av förlite personal så blev det inget. Några barnmorskor som var sjuka och många bebisar som ville titta ut samtidigt:) Så istället åkte vi ner till BB igen och fick alla kontroller gjorda där direkt så behöver vi inte åka dit igen på söndag som det var tänkt från början. Leah är lite gul så de tog tester för att kolla så hon inte hade gulsot och som tur var låg hennes värden lågt så vi behövde inget göra. Var lite rädd för att vi skulle få bli inlagda där igen som vi blev med Hugo. Dock ska vi ringa ner till BVC imorgon och be att få komma att väga lillfia. Hon hade gått ner så hon låg på gränsen så de ville ha en extra kontroll och det är ju bra:-)
Hoppas hon vill sova bättre inatt än vad hon gjorde natten till idag bara. Har gått som i en dimma hela dagen känns det som efter allt skrik. Blev så mycket att Hugo också vaknade mitt i allt och inte kunde somna om.
Efter besök på BB och det så åkte vi ner till jönköping och inhandlade den där liggdelen till syskonvagnen. Blev inget med den som jag trodde jag köpte av en tjej på blocket, blev blåst precis som jag anade. Varför lyssnar man inte på sig själv? Blev nu en svart som vi fick köpa så jag är inte helt nöjd..Men hellre en svart än ingen alls.

Hugo står och skriker nere i sitt rum nu och vägrar sova. Skitunge, bara för att Leah sover. Han har kommit lite ur rytm också när det gäller sömnen. Får hoppas att det blir bättre ju mer tiden går här.
Nu är det God natt!
//Sofie

Bild från vår första promenad tillsammans som en familj på fem (Poker också såklart:) från i tisdags. Att gå promenad inte ens två dygn efter sin förlossning är inget att rekommendera så här i efter hand kan jag ju säga...

Inga kommentarer: