24 april 2010

Lördagsmys

Vår lilla Leah<3

Då var det lördag i kalendern igen:) Fatta att förra lördagen så hade vi inte Leah hos oss! Eller ja ni fattar vad jag menar:) Känns som hon varit hos oss lääänge men hon är ju inte ens en vecka gammal än. Fick sova någorlunda bra inatt. ¨Många avbrott men lite skrik så det var ju bra. Är så jobbigt när Leah skriker utan att något hjälper för då väcker hon även Hugo. Tur att Pontus är hemma nu för hade jag varit själv vet i tusan hur jag skulle ha löst det..:) Pontus ska ju vara pappaledig nu ett tag framöver så det känns skönt! Behövs så här i början med alla nya rutiner. Och inte minst för att jag ska hinna med skolan också.

Satt och gjorde massa skolarbete igår, det tar sin lilla tid för rätt som det är har klockan tickat iväg många timmar. Ska fina slipa lite på det idag och sedan kan jag skicka iväg det tror jag.

Men nog om det nu är det ju helg:) Vi ska ner på stan en sväng och gör den osäker är det tänkt. Behöver ha en hel del hemhandlat. Har väl inte supergott om pengar nu så det får bara bli det absolut nödvändigaste men det börjar bli en hel del på den listan också. Jag skulle t.ex. behöva en till amningsBH då jag bara äger en men det får jag nog vänta med..

Oj nu ropar Pontus på mig. Vi ska hänga upp en hylla nere i Hugos rum och då måste ju superfixaren Sofie rycka ut och hjälpa sin karl med det haha.

//Sofie

Inga kommentarer: