07 april 2010

Sängen väntar

Sitter här själv hemma. Hugo han sussar så sött nere i sin säng sen några timmar tillbaka. Pontus är hemma hos Krille och hjälper till med något. De skulle även ta en rejäl hundpromenad så det dröjer säkert en stund till innan de är hemma. Hade besök av Caroline tidigare, Pontus kusin (nej inte kusin, kusinbarn är hon ju:) en sväng. Hon var lite Hugosjuk haha. Passade väldigt bra för hon underhöll honom undertiden som vi slängde ihop maten, perfekt:) Hugo älskar när någon ägnar all sin tid åt att leka med honom, men vilken unge gör inte det?

Nu ska jag försöka få lite sömn. Nätterna är ingen dans på rosor nu mer om jag säger så.. Blir mycket bökande och stökande innan jag kan somna och sen vaknar jag stup i ett av diverse känningar i hela kroppen. Hoppas bebisen vill titta ut snart! Idag är det 10 dagar kvar till det beräknade datumet så man vet ju inte:)

Måste ju säga Grattis till JenniePennie som fyller idag! Igår fyllde ju Maria också, många födelsedagar i april haha. Skulle ha ringt och pratat lite med dagens födelsedagsbarn men hon jobbar ju kväll på onsdagar så jag ska försöka komma ihåg att slå en signal imorgon istället. Om inte du Jennie läser detta och slår en signal innan:-)

Nej nu väntar sängen!!!

//Sofie

Inga kommentarer: