17 april 2010

Små ont och ingen bebis ännu

Denna dagen började inget vidare. Vaknade av att det tjöt nerifrån kyl/frysen. Trodde då först att den gått sönder men efter mycket letade hittade Pontus mer som inte fungerade/fungerade till hälften, jättelustigt var det! Trodde hela elsystemet här hemma fått sig en knäpp. Ringde över till grannen och hörde med dem och då visade det sig att de också hade elproblem hemma hos sig! Skönt det så det inte var i vårat hus som det spökade... Efter felanmälan så fixade det till sig i alla fall:-)

Annars har vi varit ute hos Pontus föräldrar idag. Efter att Pontus fått sova ut ordentligt så mådde han bättre imorse, tur det! Så när han och alla de andra var och byggde båt så var jag, Hugo och svärmor och kollade på deras grannars får och lamm:) Hugo fick även träffa deras häst och farmors alla höner. Sen lite jagade av katterna och hundarna sitter ju aldrig fel:) Hugo fick till och med åka lite traktor med farfar så hans dag var räddad haha. Han trivs så bra ute nu mer, han kan gå och storas i flera timmar. Annars har vi ofta haft våra duster när vi ska ha gått ut under vinter. Mycket skrik innan overallen, vantarna, mössan etc. var på. Men nu mer springer Hugo själv ut i hallen och tar på sig och stampar vid dörren och bara vill ut på direkten! Snacka om att han gillar nu när det blivit vår ute:-)

Hade känningar igen i bilen på vägen hem. Trodde vi skulle få vända ett tag och lämna Hugo och Poker hos farmor och farfar igen:) Men när vi kom hem och jag fick gå ur bilen så avtog det. Får väl se vad som sker under kvällen/natten. Det är ju idag som är dagen D egentligen:-)

//Sofie

2 kommentarer:

Linda Olsson sa...

Tack! :D
Hoppas det är er tur snart!!! :D

Kramar

Catrine sa...

Grattis till lilla tjejen! Var inne hos Hannah och såg att ni fått en dotter. Så himla roligt :)