08 oktober 2014

Den är här nu!

Och den är stor. Jissies men det är väl bara en vanesak. Nya sängbord är ju ett måste men det får bli när jag hittat några passande. Tills dess får de gamla dugga. Ja eller tills de blir sålda. Om de ens blir sålda.

Hade snälla grannar som tog emot sängen när den kom. Nej den kom ju så klart inte den stunden jag var hemma på rast men träffade på grannarna som erbjöd sig hålla koll och ta emot den. Guld värt med snälla grannar!


Efter jobb/dagis/skola/fritids så var jag och barnen och hälsade på Noomi med familj en sväng. Hon skulle egentligen bara köpa ett par barnskor av mig men vi blev kvar en lång stund och blev till och med bjudna på middag. Det tackar man ju inte nej till:-) Det var jättetrevligt att ses och nu har vi redan bokat in en ny dejt så det inte ska gå så långt tills nästa gång.

Pontus är iväg på möte och sen skulle han åka rullskidor med Eddie så jag är själv hemma (ja barnen sover). Ska kolla in dokumentären om Zlatan alldeles straxt för att se inviga vår nya säng med att sooova! Hoppas på en riktigt god natts sömn i den nya sängen:-)

//Sofie

Inga kommentarer: