08 oktober 2014

Sängen var är du?

Sitter hemma på rasten för ovanlighetens skull. Inväntar att vår säng ska levereras. DHL som krånglar. Vi trodde vi skulle fått den levererad igår (jag jobbade ju kväll då så det hade varit perfekt) men nej. Fick ett meddelande i helgen om att de ändrat dag så de ska komma med sängen idag istället.

Så irriterande då jag ringde till dem och bad om de kunde ringa en stund innan de kommer så kan Pontus åka ifrån jobbet och möta upp dem men nja. Hon tog mitt nummer men kunde inte lova att chauffören skulle ringa innan och kommer de hit och ingen är hemma så skickas sängen tillbaka till deras centrallager och vi får vänta ytterligare minst en vecka innan vi får sängen.

Så nu håller vi tummarna för att de dyker upp medans jag är här hemma eller alternativt ringer innan så Pontus kan åka hem och möta upp dem.

Något annat störande var att allvädersstövlarna jag köpte till Leah blev fel. Det stod en storlek på kartongen men i kartongen låg en annan storlek. Men som tur är ska jag och pappa in på hockey imorgon så får ta med dem då och byta.

Nu ska jag äta min lunchlåda här och sen fortsätta min väntan:-)

//Sofie

Inga kommentarer: