07 oktober 2014

Shoppat inför vintern

Igår åkte vi in till Linköping en sväng på eftermiddagen. Vi fick sällskap av både mamma och Elin som följde med. Hittade faktiskt allt det som jag var på jakt efter. Hugo och Leah fick varsina fodrade allvädersstövlar. Använde såna stövlar till dem för första gången förra vintern och de är ju så bra! Helt perfekta att ha när det är blaskigt ute och lite kallt=som vintrarna ofta är här.

Sen har jag även köpt vinterskor till dem. Till Leah fyndade jag ett par nästan nya kavat på en barnloppis och till Hugo köpte jag ett par till igår. Fyndade dem på stadium outlet. Mycket bra saker till bra priser i den butiken:-)

En vinterjacka till Lisafisa blev det också och Hugo fick ett varselset som jag också fyndande på barnloppisen på fejjan. Skulle vilja ha ett likadant till hans syster med då de är perfekta att ha när man bor som vi gör. Ute på landet utan någon som helst gatubelysning:-) Ja de är ju bra att ha även om man bor i stan för man kan ju aldrig synas för mycket i mörkret. 

Pontus möte upp oss hemma hos mamma och pappa då han kört tillbaka deras traktor vi lånat. Åt kvällsmat där också och sen höll Hugo och Leah konsert för oss innan vi åkte hem. De var så söta. De hade ställt fram stolar till publiken och sen stod de framför oss och sjöng massa fina sånger♥

//Sofie

Inga kommentarer: