12 oktober 2014

Städat undan inför vintern

I eftermiddags tog vi tag i och städade undan i trädgården och på altanen å balkongen inför kommande vintern. Samma sorliga känsla varje gång utemöblerna ställs undan och man får ta bort allt fint man haft på balkongen/altanen. Nej jag är ingen vintermänniska:-) Desto underbarare känsla när man får plocka fram allt igen i vår sen!

Annars har vi haft besök i dag. Massa besök. Först hade vi frukost hemma hos oss då det var våran tur att hålla i den. Så då kom Sarah, Krille, Emma, Ville, Gunnar, Caroline och Carina på besök. Sen dök Jimmy upp på en kopp kaffe och massa prat och till sist kom även svärmor med syster förbi en liten sväng.

Ja sen har jag även varit och hämtat hem Hugo hos Erik där han varit och haft "grabbkväll". Leah var ju och hade egentid ihop med Elin så då vara Hugo snabb med att boka in en egen dag med Erik. Måste ju vara rättvist:-) De hade varit och besökt busfabriken och ätit tacos samt spelat fotboll inomhus. För det får man göra hos Erik. Det var nog det roligaste de hade gjort:-)  

Hann även med att säga hej till mamma och pappa en sväng så idag har vi varit väldigt sociala. Tur jag inte var bakis idag:-) seg har jag varit men det är jag alltid dagen efter när jag varit ute. Är väl ovanan. Är ju typ aldrig ute och alkohol konsumerar jag inte i några större mängder heller annars så kroppen min blir lite seg dagen efter helt enkelt:-)

Hugo och Leah cyklade under tiden Pontus och jag grejade ute i trädgården och det är så roligt för nu cyklar även Leah riktigt bra! Mammas stora tjej♥

//Sofie

Inga kommentarer: