22 oktober 2014

"För den ängeln har gammelmormor gjort"

Efter jag jobbat idag så blev det bara en snabb sväng hem och vända innan det blev ett besök i Eksjö och sjukhuset. Pontus mormor har blivit dålig så jag, Pontus, Jocke och Tina åkte in efter att vi alla slutat jobbet för att hälsa på henne. 

Pappa var snäll och kom hem hit och passade Hugo och Leah under tiden. Hugo ska upp tidigt imorgon så kände inte för att packa med barnen in i bilen och åka så långt en vardagkväll. 

Var jättekul och träffa henne men jobbigt att se att hon blivit så dålig. Hoppas att hon får komma hem snart och att hon blir piggare. 

Leah hade gjort en pärlplatta som vi lämnade till henne på sjukhuset och nu när vi kom hem och jag skulle krama henne god natt så ville hon att jag skulle ta ner en ängel som hon har hängandes på en hylla. "För den ängeln har gammelmormor gjort så den vill jag sova med". Mammas fina Leah. 

Den här bilden togs på Hugos 2 årsdag. Pontus tillsammans med sin mamma, mormor och en liten Leah.
Hugo vägrade vara med på bild för den som undrar:-)
Eller ja så här bra gick det när vi skulle få till en bra bild där även Hugo var med på:-) Åh så små mina barn var på de här bilderna. Tiden går för fort som ni kanske vet:-)  
//Sofie 

1 kommentar:

Jennie sa...

Till och med jag har en ängel från henne.. :)