10 oktober 2014

Fredagsmys?

Skulle inte tro det...fredagskvällar har man såna förväntningar på. Lugn och skön kväll med familjen. Äta god mat och bara ta det lugnt tillsammans hela kvällen lång!

I den här familjen så blir det nästan aldrig så. Oftast är vi alla dötrötta på fredagen efter en hel veckas jobb/skola/fritids/dagis och det sätter sig på humöret hos oss alla. Som ikväll. Kändes som en evighet innan barnen kom i säng. Usch för såna här kvällar men nu skiter jag i allt. Jag har slängt upp fötterna på soffbordet och öppnat en kall cider. Struntar helt i allt kaos som råder runt mig. Tar det imorgon:-)

Leah hade i alla fall haft ett jättebra dygn hos moster Elin. Så roligt när hon är så uppspelt och ska berätta allt de gjort. Lilla gumman♥

Jag hann även med ett träningspass undertiden Pontus och Hugo åkte och hämtade hem Lisafisa. Så dagen har inte varit helt kaos, bara kvällen:-)

Nu ska jag stänga ner all elektronik och ta fram min braiga bok och lägga mig i vår nya sköna säng för att läsa. Och dricka av min goda cider:-)

Jag tyckte först sängen kändes så hård och var inte helt nöjd men nu efter att ha sovit ett par nätter i den så har jag ändrat mig. Det var längesen jag sovit så skönt som jag gjort dessa nätter!

Förresten vad tycker ni om det nya matbordet Pontus dragit hem? Alltså bordet är jättefint! Snyggt 60-tals bord i teak. Men det passar inte med våra andra möbler vi har i rummet...nej det får han byta tillbaka min karl. Tror teak bordet får hamna på blocket istället för vårt matrum:-)

//Sofie

Inga kommentarer: