05 oktober 2014

Jobbhelgen är över!

Åh så skönt! Jag slutade i eftermiddags så har varit hemma i några timmar och hunnit med att kunna greja här hemma. Bland annat hunnit med att rensa i skogarderoben. Det var ett projekt och ändå kvarstår den jobbiga biten. Vad ska jag göra av allt? Funderar på att bara lägga allihopa i en stor säck och lämna in till Eriks hjälpen eller Röda korset. Orkar inte ta kort och lägga ut alla på försäljning det tar för mycket tid och energi. Bättre de kan få dra in pengar till välgörande ändamål istället. 

Är faktiskt lite stolt över mig själv. Jag var stenhård i min utrensning och kvar är endast de skor jag faktiskt använder. Sist jag hade stor utrensning av skor blev mest de skor som inte passade/var osköna (ja varför köper man skor som är osköna eller inte passar kan man ju fråga sig och det gör jag med varje gång jag tryckt ner fötterna i ett par av dem som varit osköna/inte passat) som fick ge vika men idag var jag alltså ännu hårdare mot mig själv. 

Hade en plan på löprunda ikväll men nej det har inte orkats med. Hade nog annars varit skönt då vädret varit på topp idag! Underbart när vädret visar sig från sin bästa sida:-) 

Nu sover barnen och golvet är precis dammsugit och disken undan plockad. Pontus och jag ska sätta oss i soffan och ha det lugnt och skönt nu. 

Tjing på er!

//Sofie 

30 par skor var det som jag gallrade bort. Om det är är någon som undrar. Men undra hur många skor jag har kvar? Det glömde jag faktiskt räkna. Får jag ta och göra någon dag när jag inget bättre har att göra. 

Nu ska jag stänga ner datorn och Internet. 


Inga kommentarer: