30 oktober 2014

LHC - HV71

Sitter i Cloetta Center (nej saab arena menar jag ju såklart!) och väntar på nedsläpp. Vi var en sväng och tände ljus och la en krans på farmor och farfars gravplats innan med. Så fint när det lyser på kyrkogårdarna!

Har jobbat idag och hämtade sen barnen på respektive plats. De har ju inte varit på dagis/fritids något innan i veckan så de var segt att få upp dem i morse. Eller dem, Leah menar jag. Hugo är alltid vaken:-)

Lämnade av dem hemma hos mamma och pappa nu innan jag åkte iväg. De ska sova där inatt och så skjutsar mamma och pappa hem dem imorgon när vi slutat jobba.

För att bjuda på något i bildväg så slänger jag upp en bild på de nya sängborden jag köpte på facebookloppisen häromdagen. Skitnöjd med dem! Fick ge 1200 för båda så 600 kr styck vilket var ett bra pris för dem! Gamla och rejäla:-) Hade ett par jag tänkt köpa på IKEA om jag inte skulle ha hittat några andra men de skulle ju kostat ännu mer och förmodligen inte alls hålla lika bra. Sen var de ju i rätt höjd vilket ju var det viktigaste:-)

//Sofie

Inga kommentarer: