26 februari 2017

80-tals fest!

Igår kväll var vi och firade Sarah som fyllt 40 år. Hon hade bjudit in till fest med tema 80-tal. Barnen och hunden var utspridda till lite olika barn och hundvakter och Gunnar kom hit innan och sov även över här efter festen.

Det var en riktigt trevlig fest! Mycket folk, god mat, frågetävlingar, sång och dans. Väldigt gott vin serverades också. Så gott så jag varit rätt sliten idag, ungefär som ett vrak. Ja herregud det var längesen sist jag var ute och partajade så kroppen min fick väl en chock. Vaknade tidigt rätt pigg men efter jag fått i mig frukosten blev det sängen igen. Nu är jag på benen igen men nu ligger Pontus däckade istället. Hårt det här att vara på fest:- )


Det var roligt att se alla på festen. En del hade verkligen gått all in medans andra hade valt en lite mer dämpad tolkning av 80-talet. Det var himla kul! Jag hade på mig mitt tradera fynd som många kom fram och berömde. Någon sa att jag såg ut som ett paket BigPack glass vilket ju faktiskt inte var helt fel.

Jag hade inget roligt smink att ta till och ingen kam hittade jag heller så jag kunde tupera till håret. Körde lite med våffeltången så jag fick lite volym i alla fall. Ser hur hemsk min utväxt är nu. Måste boka tid hos frissan i nästa vecka. Försökte boka online men fick bara upp tidiga tider, hur långt fram i kalendern jag än klickade mig. De måste ju ha eftermiddagstider med väl? Ska ringa och kolla det imorgon.

Jag tog typ inga bilder igår, det glömdes helt bort i festligheterna. En rolig kväll var det även att det idag har varit en sliten söndag...:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: