20 februari 2017

Löpträningen är igång!

Nu jävlar är det till och springa de här tre månaderna som återstår innan loppet går av stapeln i maj.

Idag efter jobbet hoppade jag i träningskläderna och gav mig ut på en runda. Sprang inne i stan där det säkert skulle finnas belysning. Sträcka? Okänd, men skulle tippa att jag sprang dryga milen då jag var ute i straxt över en timme. Måste verkligen få igång min garmin vivofit klocka. Fick den i present av Pontus när jag fyllde år men har aldrig använt den. Jag och teknikprylar alltså. Förstår jag mig inte på det på en gång så tröttnar jag och skiter i det. Det har jag efter min mamma.

Men den är ju ett väldigt bra hjälpmedel i löpningen så ska sätta mig ner och försöka få igång den en gång för alla nu.

Rundan gick till en början segare än segast. Jag brukar tycka de första kilometerna är de jobbigaste. Så segt innan kroppen (och huvudet) är igång ordentligt. Men sen lättade det och trots motvind, regn och skoskav så kändes det bra efteråt. Nu är jag peppad på att fortsätta min löpträning.

Ebbe var bra sugen och ville gärna följa med men än så är han för liten, men om några månader så kan han nog det. Gäller ju att vänja honom tidigt så han kan hänga med sen utan problem. Jag hade med Poker när jag sprang ibland men han var inte överförtjust i det. Han var nöjd om han fick springa med okopplad men det gick ju tyvärr inte alltid.


Matte vad gör du? Jag vill också vara med! 


Klart du får! 

//Sofie 

Inga kommentarer: