11 februari 2017

Loppis och kebabtallrik

Idag åkte Hugo iväg från oss igen. Han följde med Jocke och Tina upp till Stockholm den här lördagen med. De ska vara barnvakt åt Linus och Leon i helgen så Hugo frågade själv om han fick följa med (vilket han såklart fick) så han kommer hem imorgon igen.

Jag hade lovat att hjälpa till och stå i Asbyloppan idag och Pontus behövde byta bromsar på ena bilen. Leah tyckte inget av det var så lockande att följa med på så hon fick leka med Emma och Ville under tiden.

Det var riktigt skoj och stå på loppisen. Lite trögt med folk i början med sen ramlade allt in fler och fler. Lyckades sälja rätt bra. Jag lyckades även hitta några saker att fynda jag med. Bland annat en hjälm till mig att ha när jag åker skridskor, det ni:-) Har letat efter en sån hjälm länge. Varit för snål för att köpa en ny, dyr då jag inte åker så mycket skridskor. Den här fick jag ge 30 kr för och den var i jättefint skick. Helt perfekt! Får visa resten av fynden i ett annat inlägg sen.



Drack några koppar (eller ja plastmuggar) med te. Det var rätt kallt i lokalen så behövde något att värma mig med.


Vi var även förbi svärföräldrarna en sväng på hemvägen. Hämtade sen Leah och åkte därefter å köpte middagsmat. Hemmagjord kebabtallrik blir det ikväll. Är riktigt sugen på det! Har inte ätit någon mat innan idag vilket känns. Huvudvärk deluxe. Jag måste äta både lunch och middag annars pallar inte min kropp.

Sen blir det melodifestivalen för hela slanten här hemma ikväll. Hoppas innerligt att det är bättre låtar med den här omgången än vad det var sist. Då tyckte jag verkligen ingen låt var bra. Bara de som var mindre dåliga.

Nu ropar de att maten är färdig så nu ska jag göra familjen sällskap.

//Sofie 

Inga kommentarer: