26 februari 2017

Skogspromenad

Jag fick panik i eftermiddags och bara kände att jag behövde komma ut, eller att vi alla behövde komma ut. Hela familjen behövde få lämna husets väggar en stund och få lite frisk luft i lungorna. 

Vi fick även med oss grannHugo ut på vår skogspromenad. Det var inget roligt väder innan på dan men i eftermiddags sprack det upp och solen kikade fram så det var riktigt skönt väder. 


Ebbe fick springa av sig en massa energi vilket var perfekt. Han växer så det knakar! Snart är han en fullvuxen herre.


Barnen gick på upptäcktsfärd i olika jakttorn som vi hittade på vägen, väldigt spännande!



Så skönt att bara traska omkring och alla kan bara springa omkring hur de vill i skogen. Det är väldigt rofyllt att bara vara där. De har tagit ner massa träd med så det luktade så där härligt gott. Nästa gång ska vi packa med oss matsäck bestämde vi. 


När vi kom tillbaka sen så gick vi över till grannarna och där bestämde sig Pontus och Per för att ta ner ett träd. Barnen satt på första parkett och inväntade att trädet skulle falla till marken.


Vi gick ut vid klockan fyra och gick in först när klockan var sex, när det verkligen började bli mörkt ute. Älskar att ljuset är på väg tillbaka till oss! Våren är utan tvekan min favorit årstid. Skiter i att det kan komma snö i flera omgångar till innan vintern säkert är borta, bara vi får se solen och ha ljuset hos oss så är jag nöjd:-) 

När vi kom hem sen blev det klassisk bakismat, nämligen pizza! Min favorit beställde jag dagen till ära, som är Hawaii som pannpizza. Så jädra gött! 


Nu däremot blir det att hoppa in i duschen och krypa ner under täcket. Läsa och sen sova är planen. Laddad för en ny vecka! 

//Sofie 

Inga kommentarer: