18 februari 2017

Några av fynden

Visar några av fynden från loppisturen, både från idag och från i förra veckan. Tyvärr inga skor funna men jag kom ju inte hem tomhänt för det:-) 


Förra veckan hittade jag dessa fina små vaser. Tycker de passade väldigt fint ihop och ha i en egen liten grupp på hyllan. 10 kr styck tror jag att de kostade. 


Sen hittade jag den här fina taklampan! Älskar den här modellen och ofta går de att hitta för ingenting på loppisar. Skulle gärna hitta ytterligare en att ha i hallen. Nu hänger den här i vardagsrummet men den känns nästan lite liten att ha där så skulle kunna tänka mig flytta den till hallen men då behöver jag ha en till. Jakten fortsätter med andra ord! 


De här två gröna små glasen hittade jag idag för en 5:a styck. De blev till ljuslyktor att ha på matbordet. Älskar den gröna färgen! 


Den här tyckte Hugo att vi behövde ha! Haha ja jag lägger alltid bort min telefon här hemma och Pontus är rätt duktig på det med. Så nu har vi ett ställe att alltid lägga våra telefoner på så kommer de förhoppningsvis inte komma bort. Smart tänkt av världens bästa Hugo:-) 


Leah fick den här lampan att ha i sitt fönster. Visst är den fin? Älskar den här modellen. Har haft en lite större sån lampa som jag fick ärva efter Pontus mormor. Tyvärr hade Hugo sönder den när han skulle hjälpa till och städa innan jul. En sån där sak som man verkligen inte vill ska gå sönder, men ja så kan det bli. Det var ju en olycka men det gjorde allt ont i hjärtat när jag hörde att den for i golvet. 


Sen hittade jag även denna fina klänningen/tunikan inne på Röda Korset. 30 kr och ser ut som den aldrig är använd. Me love loppisar!

Det är verkligen så kul att kunna fynda begagnat. Jag köper nästan allt på loppisar eller secondhand affärer. Allt från kläder, möbler och inredning. Roligast är ju och kunna hitta massa fint till hemmet. Kläder till barnen och mig själv blir det också fyndat en del. Det gäller ju att hitta bra saker till bra priser. Det är ju det som är den roliga utmaningen med att handla på loppisar. Samtidigt när man handlar secondhand/loppis så har man inte allt som alla andra. Man kan hitta mer unika saker vilket jag tycker är väldigt kul. Det finns så mycket fint som inte är nyproducerat och kostar en massa pengar. Spar både på miljön och plånboken. Det gillar jag:-) 

//Sofie 

Inga kommentarer: