12 februari 2017

Full fart denna söndag

Hade inte så mycket inplanerat men dagen blev visst det ändå.

Pontus drog iväg tidigt för att fortsätta montera kök i Elin och Anthonys nya hus. Jag och Leah hade mysmorgon ihop med frukost framför tv:n vilket inte var helt fel:-)

På förmiddagen blev det att åka till idrottshallen då Leah hade sin innebandyträning. Jag höll på att frysa ihjäl i den där kalla hallen. Jag tänkte flera gånger att det är en himla tur inget av mina barn spelar ishockey för då hade jag väl förfrusit på riktigt.

Efter innebandyn så åkte vi hem och duschade oss varma (och rena). Åt lunch och fixade sen i ordning Leah som skulle på kalas. Efter jag lämnat av Leah åkte jag för att ÄNTLIGEN få träffa Maria med familj och de nyfödda tvillingarna.

Så mysigt att få träffa dem allihopa. Helt underbart att få sniffa bebisdoft:-) Maria bjöd på så himla god chokladkaka som hon bakat så vi hade en riktigt trevlig eftermiddag. Får verkligen se till och träffas oftare. Nu har vi ju inte kunnat ses pga att jag varit sjuk så mycket men hoppas det blir ändring på den punkten framöver.

Efter vi varit där så åkte vi på lekdejt med Ebbes syster som bor alldeles i närheten av Maria och Daniel. Så roligt det var att se dem leka! De öste verkligen järnet. De sprang som galningar och brottades med varandra. Fast Ebbe fick nog mest stryk:-) Gjorde några försök att få en bild på dem tillsammans men det gick sisådär. Det blev bara suddiga bilder.

Hoppas att vi kan hålla kontakten så att de kan få träffas och leka flera gånger. Roligt när de är syskon och allt och kunna göra det:-)

Sen bar det av hem för att hämta Leah och därefter hoppade jag i träningskläderna för att åka och köra ett spinningpass. Så himla roligt att vara tillbaka och kunna träna igen. Passet var så jäkla svettigt och jobbigt men så kul!Är helt mör i kroppen efter 60 minuter på spinningcykeln men känslan efteråt är ju så skön.

När jag kom hem därifrån så hade min fina Hugo kommit hem igen! Saknat honom när han varit ifrån oss både igår och idag. Men han hade haft en jättebra helg tillsammans med kusinerna.

Nu blir det att krypa ner i sängen och läsa för min del. Jag hittade en massa roliga serietidningar på loppisen igår så nu måste jag ju plöja igenom dem:-)

Det har varit fullt upp idag som sagt men det har bara varit roligheter. Nu laddar jag inför en ny vecka!

//Sofie 

Inga kommentarer: