16 februari 2017

Promenad, raggmunk och en otacksam hund

I eftermiddags drog jag till Emelie där jag, hon och Nellie gick på långpromenad. Så skönt var det! Roligt att kunna ses och få prata av sig lite och även komma ut. Vädret har kanske inte varit det bästa idag med regn (?) till och från men det var väldigt skönt väder att vara ute och promenera i.

När jag kom hem sen så hade Pontus lagat god raggmunk till middag. Det bästa? Han gjorde så mycket så det räcker till lunch i morgon med. Ser redan fram emot lunchen nu:-)

Jag fick även hem Ebbes nya hundbädd som jag beställde för ett tag sen. Jag hade beställt den i en beige färg men den var såklart slut så då valde jag raka motsatsen i färgval, nämligen en limegrön! Svart och mörkblått som jag först var inne på är fint men då hela Ebbe är svart så skulle han ju inte synas i en sån färg.

Postnord som levererade paketet ger jag ju inte mycket för. Paketet var ju nästintill förstört. Nu var det en mjuk hundbädd jag beställt så den hade inte tagit någon skada men det kunde ju omöjligt postnord vetat att det var i paketet.



Se så glad Ebbe blev för sin nya säng! Eller inte... Surhund. Han tycker inte alls om den. Men den är ju jätteskön! Den är beställd från roomox som säljer såna där sköna saccosäckar att sitta/ligga i och hundsängen är i samma stil och material. Alltså jätteskön att ligga i och följsam med kroppen.


Se bara här! Hugo och Leah la sig i den och kollade på tv och ville knappt resa sig upp därifrån då de tyckte den var så skön. Bara Ebbe som inte fattar hur bra hans nya säng är. Han sätter sig i den men går ur den på en gång, otacksamma hund. Barnen får väl ta den istället. De gillar ju den.

//Sofie 

Inga kommentarer: