11 april 2008

Badrumsfint

Igår så var jag och Emme en sväng nere på stan och kikade lite i affärer. Vår tvålpump har gått sönder så jag tänkte införskaffa en ny.. men man kan ju inte bara köpa en tvålpump om det säljs med en matchande mugg att ställa tandborstarna i. Sen fanns den en jättefin rosa badrumsmatta som skulle passa såå bra i vårt badrum så den var man ju också tvungen att ha. Ett par handukar blev det också, ett par gröna..men då passade ju inte vårt duchsdraperi in då det är i en jätteblå färg. Så då köpte jag en jättefint vitdraperi som passade mycket bättre:) Men jag ska åka ner en sväng till satn nu igen och köpa en till badrumsmatta då det ser lite fjutigt ut med bara en, den var inte så stor som jag trodde:P Så jag ska verkligen försöka ta bild på hur fint det blev och lägga ut sen när det är i tipp topp:) Det är inte klokt att en liten tvålpump kan leda till att man vill göra om i hela badrummet haha:) Jag unnade mig faktiskt det då jag inget handlat t mig själv på flera veckor.

Jag fick, som jag nog inte nämnt, tillbaka på skatten!! Så jäkla gött, trodde nästan jag skulle behöva betala tillbaka.. så jag skyndade mig att deklarera så jag förhoppningsvis får pengarna innan midsommar:) Nästan åttatusen kronor blir det, såå jäkla gött!! Men jag ska faktiskt försöka spara de mesta av pengarna till bebisen, den kan behöva lite pengar på ett sparkonto när den kommer till världen.

Nu ska jag och Poker ta en tripp ner till stan och inhandla det sista till vårt fiina badrum!!!

1 kommentar:

Hannah sa...

Haha, i-landsproblem med icke matchande draperi ;)

Jag fick också tillbaka på skatten!! Inte riktigt lika mkt som dig dock, tror det var 4600 kr. Ska vi fira med picknick på BHG? :P