28 april 2008

Dags för lite uppdatering;)

Jag var så jäklans seg igår så jag orkade faktiskt inte ta och skriva något här då:P haha men lördagen blev iaf faktiskt riktigt lyckad med många fina presenter och god mat;) Jag gick och la mig vid två på natten, jag var lite förvånad att jag orkade vara vaken så länge. Brukar typ däcka vid tio-elva annars på kvällarna.. men morgonen där på blev ju ingen sovmorgon precis. Gunnar sov över och han har samma morgonpigga humör som Poker, så vid åttatiden på morgonen satt vi ute på balkongen och åt frukost/rester från gårdagen på mina nya fina utemöbler som jag fått i present (eller ena av de båda två som jag fått:) Och sen var det bara till och börjar röja upp i lägenheten..haha tror jag stod och diskade i säkert flera timmar, iaf kändes det som det:P Men duktig som jag var hann jag även slänga in några maskiner tvätt, dock har jag inte varit lika duktig och plockat ner den från tvättstället men men:P Pontus och jag tog en promenad ner til hans kära mormor på kvällen, det kändes att det var ett tag sedan som vi varit där för hon var väldigt pratsjuk av sig. Haha eller det är hon väl alltid, men det var riktigt trevligt att sitta där en stund och prata lite. Tyvärr, som alltid, så fungerade inte min kamera så det blev inte så många bilder..jag hann ta på smörgåstårtorna innan kameran dog. Jag ska försöka lägga ut de bilderna om det går vill säga...

Idag så blir det fullt upp. Ska snart i väg och äta en god lunch med min älskade pojkvän. Sen ska jag en sväng förbi arbetsförmedlingen och därefter måste jag handla hem något gott att äta för i eftermiddag kommer Elin, Kamilla och Maria på besök och ska fira lite. Sen skulle även Emme titta förbi en sväng, men det skulle nog bli framåt kvällen, så Pontus får nog gå på hundkurs själv med Pokerfejs ikväll. Hade annars viljat följa med för vi skulle testa på spårning idag och det tror jag skulle kunna vara något som passade Poker. Har nämligen lite planer på att kanske gå någon mer kurs med Poker sen i vår och då är det ju roligt att man får prova på lite olika saker.

Nej nu måste jag dra mig ner till Pontus jobb, ska möta upp honom där. Han klagar alltid på att jag är sen, så nu måste jag ju visa honom att jag visst kan vara i tid:)

Inga kommentarer: