02 april 2008

Nu är våren kommen

Åhh jag var ute och gick med vovsingen precis och vet ni vad jag hittade? Vitsippor!! Nu kan man ju inget annat säga än att våren är här:) Man blir såå glad inombords vid denna årstid. Människorna sitter ute istället för inne, solen lyser, blommorna tittar upp..jag verkligen älskar våren och sommaren!!!

Igår så hade vi födelsedagskalas för Pontus vilket var mycket trevligt!! Vi blev några personer i våran lilla lägenhet, eller snarare hundar:P Äzca, Poker och Obelix..många hundar blev det:)
Vi åt massa goda kakor (måste bara understryck att de var hembakta) och sen hade jag gjort (helt själv) världens finaste tårta till Pontus. Den var rosa haha. Ja, vi hade rödkaramellfärg hemma som jag inte kunde låta bli att använda:) tyvärr tog jag ju inte fram kameran för en allt var uppätet så det blev inget förevigande av min vackra tårta...*snyft*.. haha men jag får väl baka en till mig själv snart, bara 26 dagar kvar innan man är 20 och inte längre tonåring!!

Såg på SVT:s program 9A igår, jag har följt det ett tag och det är ett riktigt bra program. Igår fick man se när en författare var och föreläste på skolan. Han pratade bla om att vuxna människor inte använder sin fantasi, utan så fort de får en fråga måste de svara med ett "korrekt" svar. Om man ställde frågan: "Om du fick ett par extra ögon, vad skulle du göra med dem?" till en vuxen så svara 95%! att de skulle sätta dem i nacken. För uttrycket "ögon i nacken" har man ju alltid hört.. Sen berättade han om när man ställt samma fråga till en 4 årig liten kille. Han hade först suttit och funderat en stund innan han svarade: "Jag skulle ge dem till en blind".

Åhh jag tycker det var så gulligt sagt!! var bara tvungen att nämna det här:P Barn kommer ofta med så kloka ord. Hoppas mitt barn blir så klokt:)

Nu ska jag ta och läsa i min nya tidning, mama- gravidbibel..måste ju vara lite förberedd innan bebisen kommer den 27 Juli (förhoppningsvis).

1 kommentar:

Hannah sa...

...och det innebär picknick på BHG snart ;)