24 mars 2012

Bilder från Dagen


Mellis intogs ute i den strålande solen på studsmattan av alla ställen:)  Poker var också  med men tyvärr blev det inget mellis för honom fast han så gärna ville.
Sen gick vi iväg på promenad. Poker fick dra barnen i skrindan  vilket uppsakttades av barnen. Inte av Poker. Fast han börjar vänja sig vid den, det går bättre och bättre för varje gång vi använder den:)
Sen kom vi till en skogsväg och då blev det spring både frö barn, hund och föräldrar. 
Leah tyckte det gick för långsamt när pappa körde skrindan. "Ångsamt pappa!" vårlade hon och började puta på:)
Lek bland träden. Så mycket lek att Hugo fastnade mellan dem. Men det gick bra. Vi behövde inte kalla på brandkåren. Till Hugos besvikelse när Pontus berättade om hur brandkåren ibland får rycka ut på såna uppdrag.  
Hugo på en stor stubbe
Leah på en stor sten
Syskonen Gustafsson håller i handen. Skulle fånga hur söta de var på bild när de gick och höll varandra så fint i händerna men såklart kom Hugos fina grimas fram...:)
Här ska jag göra inbrott i natt. Så mycket fina gamla möbler det fanns där inne. Och helt öde såg det ut och vara, perfekt för en som vill stjäla! Lägg även märket till att jag är lika lång som dörren är hög. Men så var ju också medellängden för svenska män på 1800-talet 165 cm. Något kortare än vad jag är. Se där nu lärde ni er det också. Typ den enda jag kommer ihåg från lokalhistorian i gymnasiet. 
Fina barnen som leker på en...en, tja vet ni namnet så skriv en kommentar. Ni får en länk! Jag har ingen  aning.  Någon gammal slipsten kanske? Som gjorts om till bord. En gissning. Det här togs tyvärr aldrig upp på lokalhistorian.

//Sofie

Inga kommentarer: