29 mars 2012

Vad jag önskar mig när jag fyller år

Utemöbler! Gärna en konstrottning grupp eller soffa. Har tänkt att det kan man ha i ena  delen av altanen och sen ha matbord och det i den andre delen. Delen, låter som vi har en bauta (det är ett ord!) altan det har vi inte. Men det skulle vara fint och ha det så. Och praktiskt då vi ofta är många som grillar och så tillsammans. Bra med sittplatser! Det kan man aldrig ha förmånga av:)  

Jag vill ha en cykel! Har önskat mig det varje år sen..lång tid tillbaka. En rejäl damcykel med cykelkorg ska det vara. Gärna rosa men inget måste:) 

Det här trodde jag då aldrig att jag skulle önska mig. Då det är jag som klipper gräset mest här hemma och jag är trött på våran gamla häck som Pontus släpade hem från tippen. Jag vill ha en ordentlig gräsklippare som man kan starta utan en massa hemmaknep. 
Jag vill göra hårförlängning! En gång i mitt liv vill jag prova på att ha långt, tjock hår! 
Färg! Så vi kan måla klart vårt staket och altan. Och garage. Färg är dyrt. Och det är rätt jobbigt att måla så gärna någon som målar det åt mig också önskar jag mig:) 
Fina taklampor. Speciellt en jag gått och dreglat över länge. Har tyvärr ingen bild på just den men det finns i en butik här i stan. En takkrona är ju heller aldrig fel så det skulle jag också bli glá för.

Kanske inga billiga saker precis men det är vad jag önskar mig. Till er som undrar. Någon slags inspiration kanske det gett om inget annat:)

//Sofie 

Inga kommentarer: