27 mars 2012

En mycket bra Eftermiddag!

Haft det jättebra inne i Linköping tillsammans med Cissi. Så skönt och kunna prata på om allt och inget utan att en massa barn avbryter en hela tiden. Det är ju inte så ofta vi ses utan våra små gulliganer:)

Blev lite smått hemhandlat också. Bland annat present till Pontus så nu är det avklarat. SKÖNT! Återstår bara en liten detalj med en del av presenten men det fixar sig lätt hoppas jag.

Vi var även inne på Rusta en sväng och där hittade jag denna tapeten som jag blev så kär i. Vad göra? Jo köpa hem en rulle. Vad göra sen? Inte den blekaste. Men jag ska nog hitta på något ställe där jag kan få användning för den.


Pontus och barnen är ute hos hans föräldrar. Hoppas de kommer hem snart så jag kan pussa på dem! Imorgon är det jobb igen hela dagen/kvällen så då får jag ju inte umgås mycket med dem. Men sen väntar långledigt. Det gillar vi!

//Sofie

2 kommentarer:

Kusin sa...

Åh vilken härlig tapet! Hade jag kunnat och haft rätt färg i köket, så skulle jag ha satt upp tapeten ist för kaklet bakom diskbänken, spisen osv och sen en glasskiva framför. Nice! =D

Kusin sa...

ELLER klippa ut de olika motiven och använda i scrapbooking hihi =)