16 mars 2012

Trött Familj

Leah fick jag gå och lägga mitt i kvällsmaten då hon bröt ihop av trötthet och Hugo har somnat på soffan bredvid sin far...Här sitter jag med ett kök i kaos och bloggar. Trött är jag också.

Orkade med och simma idag. Höll på och dö av tristess kändes det som men jag simmade på i ett bra tempo den där timmen. Tycker ju simning ger bra träning så en timme i veckan har jag som mål och stå ut:) Kan träna gym och löpning de andra passen men en dag i veckan får det bli simning.

Annars så har jag och barnen varit sociala med Maria på eftermiddagen. När vi tillslut fann varandra haha. Ja vi lyckades gå om varandra och ha oss. Inte lätt och hitta i en så stor stad som Tranås.

Fikade och tittade i affärer. Kaos med barnen men det gick bra när vi var två:) Hugo fick sig en vårjacka och så blev det vantar till båda barnen. Välbehövligt.

Hittade även lite annat smått och gott. Maria och jag satte även tantstämpel på oss själva när vi gick in på Willys och köpte krukväxter. Men fina var de! Och billiga, ännu mer tantstämpel:)

Ska röja i köket nu. Trevligt fredagsnöje!

//Sofie

Inga kommentarer: