29 mars 2012

Nu gick det undan!

Hann inte med och sitta vid datorn något mer igår. Som nu den uppmärksamme la märke till.

Jag gick långpromenad med Poker och direkt därefter körde jag två pass inne på gymmet (kondition/styrka). Därefter var det att lägga på ett kol för att hinna till jobbet. Jobbade och kom hem 21.30 som jag tror klockan hade hunnit slagit vid tillfället. Se där vilket minne. Jag kanske inte skulle vara helt värdelös i en polisutredning utan faktiskt kunna komma ihåg vart jag var vid vilken tidpunkt. Jag kommer nämligen knappt ihåg vad jag gjorde igår förstår ni. Får verkligen lägga pannan i djupa veck och tänka till ordentligt för att kanske komma på vad jag hade för mig i går vid lunchtid:) Och då bloggar jag ändå dagligen om vad jag har för mig! Dåligt närminne så att säga.

Nu till rubriken. Igår när jag kom hem och hämtade in posten (som jag alltid får göra då min sambo aldrig kommer ihåg att ta in den) så visade det sig vara flera brev med i posten som jag väntat på. Speciellt ett. Men det trodde jag ju inte skulle komma förrän tidigast i maj. Det var från värnamosjukhus. Jag har fått en tid för operation. Den 4 april, nästa onsdag. Nyss trodde jag att jag eventuellt kunde få en tid i maj och nu kommer jag liksom vara opererad om en vecka.

Så nu blev det massa praktiskt att fixa med. Jag är ju bland annat inbokad på massa jobb i nästa vecka. Prata med dagis, ringa och kolla med försäkringskassan om sjukersättning (kommer säkert inte få någon hjälp alls då jag ju inte har gjort operationen än. Det brukar ju vara så bara för man ska vara duktig och kolla upp allting innan...:), ringa bemanningen etc.

Det blir nog bra. Men det jag mest är nervös för är att vara borta från barnen! Jag kommer ju vara inlagd 3-4 dagar. Så länge har jag aldrig varit ifrån dem. Men Pontus har lovart att de ska komma och hälsa på.

Nu måste jag servera mina hungriga barn frukost!

//Sofie


1 kommentar:

111213 sa...

Men gud! Lycka till:) Ska tänka på dig den 4:e!
Härligt att det blir av. Kram