16 mars 2012

Allt kom av sig

Igår kom Pontus hem och berättade att han nog blir uppsagd inom 2 veckor. Kan tilläggas att han var gladare än vad jag sett honom på länge. På ett sätt förstår jag honom. Han sa äntligen ifrån. Han är trött på att alltid jobba 8-12 timmars övertid i veckan och ändå bara få höra att han inte jobbar tillräckligt mycket. Trött på att jobba på ett jobb där chefen kommer på fredags eftermiddagen och vill att all personal ska jobba i helgen...Inte få någon uppskattning och definitivt inte den lön han borde ha för mödan.

Se hur det blir. Men Pontus var inte själv om att säga ifrån heller. Övriga personalen var rätt trötta på hur läget ser ut nu också. Se vad som händer. Uppsägning eller inte så började Pontus direkt med att höra sig för om nytt jobb. Tror han har lätt rätt och få ett nytt. Lättare än vad jag har.

Känns bara skönt om Pontus är glad och får mer tid här hemma.

Själv kom jag helt av mig igår. Simningen glömde jag helt bort ...och bloggen:) Får se hur den här dagen blir. Förhoppningsvis bättre. Mer träning åt mig kropp och mer läsning åt mina bloggläsare!:)

//Sofie



2 kommentarer:

111213 sa...

Lycka till med nytt jobb :) Till båda 2! Håller tummarna.

På nåt sätt tror jag att män har större chans. David sa upp sig, var arbetslös i 40 min sen hade han fått nytt jobb! Inom en helt annan bransch. Sjuuukt! ;)

Trevlig helg på er. Kram

Jennie sa...

Heja Pontus!
(och dig också;))