03 april 2014

0034657244129

Det här telefonnumret terroriserar oss. Det måste ju vara ett sånt där telefonnummer som vill att man ska ringa upp igen så de kan ta alla ens pengar (typ) men nu börjar det gå för långt. I natt ringde numret 4 gånger! På dagarna kan jag inte ens räkna hur ofta som telefonen ringer och det är alltid det här numret som dyker upp på displayen. Det har hållit på i 3 dagar nu. Kan man anmäla det? Skitirriterande är bara förnamnet för vad det här telefonringandet är.

Sitter här som vanligt och är skittrött. Är trött på att vara trött jämt. Pontus tycker jag ska söka för det då jag ju alltid är så trött. Tror inte det skulle ge något. Pessimist som jag är:-)

Dagen har bestått av jobb. Jobbar dag även imorgon. Sen, sen är jag leeeedig! Börjar kännas att jag jobbat många dagar i rad nu.

Gooh! Det kom upp en reklam om det på TV:n nu. Jag brukar ALDRIG köpa sån där färdiga lagad helfabrikats mat men häromdagen så gjorde jag det då jag helt glömt matlåda till jobbet. Jag föll för reklamen och köpte mat från Gooh. Mat från operakällaren eller vad de nu säger i reklamen. Dyrt var det. Hade fått en dagens på en restaurang för det priset. Var det då gott? Nej inte alls. Så mitt råd är köpt inte mat därifrån utan lägg pengarna på något du vet att du tycker om istället.

Ville bara tillägga det nu när jag såg reklamen för det. De luras alltså för deras mat är inte alls god.

Nu ska jag röja lite i köket. Så jag gjort någon nytta ikväll. Pontus är och tränar fotboll och barnen sover så ska njuta lite av tystnaden sen. Förmodligen kommer jag att somna men det kanske är det bästa sättet att njuta av tystnad på?:-)

//Sofie






Inga kommentarer: