09 april 2014

9 april 2014

Måste ju börja med att säga GRATTIS till Jennie och Erik som fick sin fina lilla son idag! Jag gissade (som vanligt) helt fel. Trodde stenhårt på att det var en tjej som gömde sig där inne men tji fick jag:-)

Har haft prästen som ska viga oss på besök ikväll. Han var trevlig och lättsam så det kändes skönt! Gick igenom vigseln, vilka psalmer och så vi vill ha och så. Skönt och ha lite koll på det.

Annars har jag jobbat idag och sen har det inte hunnits med mycket mer. Hade tänkt mig en löprunda ikväll men det hann bli så mörkt innan vi var klara med mötet med prästen. Orkar inte sätta mig i bilen bara för att åka in till stan bara för att kunna springa.

Står i valet och kvalet hur jag ska göra med mitt gymkort. Det går ut här vilken dag som helst men vet inte om jag ska förlänga det eller inte. Eller rättare sagt om jag har råd eller inte.

Behöver komma igång med styrketräningen igen. Nu var det ett par veckor sedan jag tränade det sist och det märks på min nacke och mina axlar. Får så ont när jag gör vissa saker som jag vet jag annars inte har problem med när jag tränar ordentligt.

Sista tiden har det varit så mycket annat så träningen har tyvärr blivit bortprioriterad. Får bli ändring på det!

Nu ska jag greja lite i köket och ta en kik ner i tvättstugan innan sängen ropar. Är som vanligt skittrött och klockan ringer tidigt så lika bra och krypa till säng skapligt. Skönt och bara ligga och läsa lite innan man somnar.

//Sofie


Inga kommentarer: