29 april 2014

Laddar för jobb

Snart dags å hoppa i de där jobbkläderna igen. Kvällspass står på tur. Men jag har haft en effektiv dag annars. Hunnit med att springa milen på förmiddagen. Det var varmt och jobbigt men jag tog mig runt och det var väldigt skönt efteråt:-)

Sen käkade jag lunch med Pontus på stan å efter det gjorde jag en massa ärenden. Satte sprätt på mina födelsedagspresenter:-) handlade ett par nya skor på Intersport och förlängde mitt gymkort så nu kan jag träna där i ett helt år. Shoppade shorts och strumpor till Hugo som han var i stort behov av. Leah fick ett par sommarklänningar. Tror de har rätt bra med kläder annars inför sommaren. Lite skor som ska uppdateras men det får bli när barnen är med och kan prova.

Ska ta och ta på mig de där jobbkläderna nu och sen sätta mig i solen en stund innan jag måste ge mig iväg igen. Älskar det här underbara vädret, har jag nämnt det innan?:-)

//Sofie
Fina nya skorna. Rosa och vita. Hade velat ha annan färg men men modellen och passformen går före snyggheten. Blivit gammal mån tro? 

1 kommentar:

Anonym sa...

Exakt samma som jag köpte nyligen ju för mina födelsedagspengar!!;) kanonsköna är dom!!//Emme