27 april 2014

Lite förtidigt födelsedagsfirande

Slog precis ner röva i soffan. Partja är på TV:n men just nu är det reklamavbrott. Vi har haft fullt upp idag. Började dagen med frukost hemma hos Gunnar som var mycket trevlig. Sen åkte vi vidare hem till mamma å pappa för lite födelsedagsfirande. Jag fyller imorgon så blev lite förtidigt firande för mig och lite firande i efterskott för Leah då mamma å pappa ju var i London när hon fyllde. Jag fick jättebra presenter. En tavla jag önskat mig (ska visa bild sen när den är på plats), en lykta som kommer bli fin att ha på altanen och ett presentkort på Intersport.

Blev även provätning av efterrätt till bröllopet. Elin som gjorde den (med hjälp av Leah) och den var jättegod så den får det bli:-)

Pontus och jag passade på att gå promenad med Poker tillsammans i det fin fina vädret! Rena sommarvärmen har det varit här idag. Dock var jag alldeles för varmt klädd i mina jeans men men jag överlevde.

Hunnit med att vara med Hugo på hans dansträning också. Bara ett par gånger kvar nu innan det blir dansuppvisning, spännande:-)

Ja sen har kvällen mest bestått av duschning och nattning av barn, dammsugning av huset, tvätt som vikts, tvätt som tvättats och lite förberedelser inför morgondagen då jag fyller. Jobbar ju hela dagen imorgon så får förbereda det som går idag inför det lilla kalaset imorgon kväll. Ärligt talat är jag rätt trött på kalas och firande. Många som fyller år i april i vår familj plus påsken som varit. Min födelsedag känns lite smått avslagen. Är så när man fyller år sist:-)

//Sofie
Haha urdålig kvalité men måste bara visa det här. Barnen tjatade så om att de ville bli gungade (Ni vet när en står och håller i armarna och en annan håller i benen) Krille tröttnade på ungarnas tjat och sa att han också ville bli gungad och klart han fick bli det:-)  
Något annat trevligt (eller mer nödvändigt) vi hunnit med idag är att börja med veden. Längtar tills jag kan visa upp efterbilden här på bloggen där allt är uppklyvt:-) 

Inga kommentarer: