24 april 2014

Ättika är svaret!

Åh att man kan bli så glad över att ett par rena duschdörrar! Ni vet den där äckliga beläggningen som blir på duschdörrarna som är så svår att få bort? Jag lyckades! Och det utan cillit bang. Vad jag använde? Hällde upp en deciliter ättika i en bunke och tre deciliter varmt vatten. Tog en borste och började gno på väggarna. När jag sköljde av sen så blev de skinnande rena! Åh så fina blir de knappt även när jag använder cillit bang. Ättika är svaret på smutsiga duschdörrar, glöm aldrig det!

Annars så sitter jag och slökollar lite på TV. Pontus är på vift för och samla ihop lite olika vedmaskiner vi ska låna så vi kan börja med den där gigantiska timmerhögen snart. Barnen sover och jag har städat av här hemma. Äntligen hittat möbler till altanen också. Var bara och hämta här i stan och kostade inte alls mycket. Lite slitna men det är inget som inte går att fixa med lite olja. Skulle vilja vitmåla dem (är i teak nu) men då skrattade bara Pontus. Världens jobb tydligen då det inte direkt är några släta ytor. Får bli lite olja och sen nya dynor så blir det fint de med:-)

Katten vill in och hunden ut. Bäst jag tar hand om mina djur nu.

Tjing på er!

//Sofie




1 kommentar:

Anonym sa...

Ättika är bra till det mesta hemma tycker jag! Använder det också till att rengöra/kalka ur kaffebryggare samt tvättmaskin, kanonbra!:) //emme