15 april 2014

Kropp och barn godkända

Förutom att jobba idag har jag hunnit med en dejt med mamma på stan innan jag hade tid hos farbror doktorn. 

Läkaren var faktiskt bra och lyssnade ordentligt när jag gick igenom allt jag hade att säga om allting. Han hade väl svar på det mesta med tyckte han men för att vara på säkra sidan så blev det en ordentlig undersökning av hela kroppen. Jag lovar hela kroppen. Blev tömd på en del blod också. Tror det blev sex stycken rör som fylldes allt som allt. 

Efter att undersökningen var klar och han hade ställt en massa frågor så fick jag höra att jag har en kropp jag ska vara nöjd med. Jag har en frisk kropp. Något man ska vara glad över att man har men som man (jag) tyvärr kanske inte alltid är utan mer stör på mig dess form som egentligen ju är en ren bagatell. Utan en bra kropp och hälsa är livet inte så katigt, man ska vara glad så länge man får vara frisk och man orkar. Brukar faktiskt försöka ha med det i bakhuvudet. 

Har även hunnit med utvecklingssamtal på dagis och blev så varm i kroppen av allt fint som sas om mina barn. Det som värmdes mest var när pedagogen sa att både Hugo och Leah är riktigt bra kamrater och att de båda är väldigt duktiga i samspel med andra personer. Det värmer i ens mamma hjärta för är det något som känns viktigt i livet så är det att man är snäll och kan uppföra sig och kunna vara social med andra människor. 

Så avrundar dagen med ett plus i kanten för både min kropp och mina barn:-) 

Nu ska jag nanninanna. Jobbardag imorgon igen. Och PS: Min mage har varit mycket bättre idag också så nu håller vi bara tummarna för att även blodproverna är bra de med så jag får behålla min prima hälsa. Nu stryker vi ett streck över de här sjukdomarna som varit:-) 

//Sofie


Inga kommentarer: